LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

Har du el-varme? Eller mangler du lidt ekstra varme i et eller flere rum? Så kan en luft til luft-varmepumpe give god og billig varme for en forholdsvis lille investering. Den består af 2 dele, som monteres henholdsvis indendørs og en udendørs. Luft til luft-varmepumpen benyttes til opvarmning af luft og ikke til opvarmning af radiator, gulvvarme eller brugsvand. Husets størrelse, rumfordeling og antal etager afgør, om der er behov for én eller flere indvendige blæsere. En luft til luft-løsning er velegnet til bl.a. mindre huse, fritidshuse, udestuer, garager o. lign. Det vil sig arealer på 50-150 m2 uden centralvarme.  Luft til luft-pumpen kan også fungere som aircondition.

VARMEPUMPE MED MASSIVE BESPARELSER SPAR OP TIL 70% PÅ DIN VARMEREGNING

images

Varmepumper sikrer massive besparelser på energibudgettet, hvad enten det gælder boliger, institutioner eller virksomheder. De er langt mere miljøvenlige og økonomiske end de traditionelle opvarmningstyper som gasfyr, oliefyr og el-varme.

Derfor skal du vælge en luft til luft varmepumpe.

  • Varmepumper er et stærkt alternativ til opvarmningsformer som gas, olie og el-varme.
  • Varmepumper er ikke alene mere miljøvenlige men også et godt økonomisk alternativ.
  • I forhold til de traditionelle opvarmningstyper kan man med en varmepumpe spare op til 70 % på varmeudgifterne.

Du kan søge søge tilskud til din nye varmepumpe.
Det gavner både miljøet og budgettet, at skifte til en varmepumpe.

TILSKUD TIL VARMEPUMPER

I Danmark har vi stor fokus på reducering af energiforbruget. Derfor er der indgået en aftale mellem energiselskaberne i Danmark og Klima-, Energi- og Bygningsministeriet om en samlet energispareindsats. Aftalen kaldes i daglig tale Energiselskabernes Spareindsats og er gældende indtil 2020. Som et led heri kan du søge om kontante tilskud til dine boligforbedringer, herunder til opvarmning med varmepumper.

Alliance Køleanlæg rådgiver dig gerne og hjælper dig til at opnå tilskud. Du kan også se mere om tilskudsordningen på energinord.dk

Reglerne for tilskud ændre sig fra år til år, alt efter hvilke politikere der har magten, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i hvad man kan få tilskud til og hvad man ikke kan.

Tilskud som er aktuelle pt!

  • Energitilskud
  • El-afgift tilskud
  • Evt. håndværkerfradrag

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: 2031 1966